Trading Navigator Methode Review – Harm van Wijk (2021)

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Home » Blog » Trading Navigator Methode Review – Harm van Wijk (2021)

Trading Navigator Methode, de beste manier om te handelen in aandelen en opties? De kans is groot dat jij op onze website terecht bent gekomen, omdat je meer wilt weten over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk. Deze cursus is het vervolg op zijn succesvolle boek: In 10 stappen succesvol beleggen. Zijn doel hiermee is om het voor andere mensen mogelijk te maken om succesvol te kunnen worden met lange termijn beleggen.

Binnen deze 6 weekse cursus inclusief software leer jij stap voor stap, om te beleggen in aandelen en opties en hier rendement mee te behalen. Je leert tijdens deze cursus van een echte beleggingsexpert namelijk Harm van Wijk. Met de Trading Navigator Methode cursus en de Trading Navigator Software krijg je enorm veel handige handvaten aangereikt, die jou naar een hoger niveau kunnen tillen.

Als jij kennis wilt maken met de Trading Navigator Methode en Harm van Wijk, is het zeker een aanrader om de gratis training beleggen van Harm eens te volgen. In deze gratis training komt zijn methode namelijk uitgebreid aan bod en wordt er veel uitleg gegeven over het beleggen in aandelen en opties.

In deze Trading Navigator Methode review gaan wij onze uitgebreide Trading Navigator ervaringen met jou delen. We gaan je een zo duidelijk mogelijk beeld geven van deze complete cursus beleggen.

gratis beleggen training

Leren beleggen in aandelen en opties?

Start vandaag met de Trading Navigator Methode!
Via onderstaande knop ga je direct naar de actiepagina.

Ontdek de Gratis training Beleggen van Harm van Wijk>>


Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator is opgericht door Harm van Wijk. Het is een complete cursus, waarbij jij alles leert over beleggen.
Wanneer je wilt gaan handelen in opties en aandelen, dan zul je merken dat het op de beurs een vreemde wereld is.
Je kunt niet alleen veel geld verdienen, maar je kunt ook in een klap heel veel geld verliezen.

Harm van Wijk beweert dat je met de Trading Navigator Methode gegarandeerd winst haalt, wanneer je gaat investeren in de aandelen en opties. In deze training wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet handelen in aandelen en opties.

Alle kennis die je moet weten om de beleggingswereld in te gaan, krijg je aangereikt in deze cursus. Door middel van het gebruiksgemak, is de cursus voor iedereen geschikt. Bovendien kun je deze cursus volgen op jouw eigen tempo, waar en wanneer jij maar wilt. Het is een 6-weekse training van opgenomen video’s.
Als beginnende belegger kun je stap voor stap leren en als gevorderde belegger kun je onder andere nieuwe inzichten creëren.

Bovendien ontvang je toegang tot de Trading Navigator Software. Deze software wordt niet alleen gebruikt door minder ervaren beleggers, maar ook door de zeer ervaren beleggers. Door middel van deze software krijg je namelijk de verkoop en koopsignalen door.
Dit kan ervoor zorgen dat jij winstgevender en succesvoller kunt worden in het beleggen van je aandelen en opties.

Daarnaast krijg je toegang tot het grootste beleggingsforum van Nederland, namelijk mijn.beleggen.com.
Binnen dit platform zijn meer dan 45.000 leden te vinden. Je kunt elkaar inspireren, successen delen en al jouw vragen stellen.

Bekijk de informatiepagina van de Trading Navigator Methode>>


Wie is Harm van Wijk?

gratis beleggen training

Harm van Wijk is de eigenaar van de Trading Navigator Software. Tevens is hij oprichter en beleggingsexpert van de website belleggen.com. Vroeger heeft Harm enorm veel geld verloren met beleggen. Alle fouten die je kon maken, heeft hij zelf gemaakt. Uiteindelijk is hij opzoek gegaan naar bewezen systemen. Dit heeft hij succesvol weten te doorstaan.

Mogelijk kun je Harm ook kennen van tv. Hij is namelijk als beleggingsexpert te gast geweest bij verschillende programma’s. Denk bijvoorbeeld aan EenVandaag, FinanceTelevision, Business Class en Netwerk. Daarnaast werkt Harm samen met verschillende bekende banken zoals ING, SNS Bank, Citibank en Lynx. Ook schrijft hij voor de Financiële Telegraaf.

Zijn specialiteit is de Technische en Kwantitatieve Analyses van de aandelenmarkt en zijn filosofie luidt: “Iedereen kan succesvol beleggen”. Zijn doel is om particuliere beleggers te helpen, naar een veilige financiële toekomst.

Wij hebben nog wat interessante weetjes over Harm van Wijk opgezocht, die wij graag met jou willen delen.

 • Sinds 1994 waarschuwt Harm anderen voor problemen en crisissen.
 • In 2006 is Beleggen.com uitgeroepen tot best adviserende instelling (IEX Guruwatch)
 • In 2012 heeft hij veel geld verdient met short gaan in SNS
 • Sinds 2017 eigenaar van Wolters Kluwer en de positie verdrievoudigd
 • Hij verdiende 107% in 2019 met opties
 • Heeft recentelijk geïnvesteerd in Canopy Growth Corp. Heeft daarbij zelfs een winst van meer dan 500%
 • Harm heeft meer dan 13.000+ (beginnende) beleggers geholpen, met starten en groeien

Harm van Wijk heeft al zijn ervaringen, tijd en energie in deze beleggingscursus gestopt. Hij vindt het dan ook belangrijk dat er resultaten bereikt gaan worden. De komende jaren verwacht Harm een zware crisis. Hij legt graag uit hoe jij je vermogen in veiligheid kunt brengen. Bovendien geeft Harm van Wijk een gratis training beleggen die zeker de moeite waard is om eens volgen.


Gratis E-books van Harm van Wijk downloaden

Harm van Wijk heeft inmiddels al een aantal gratis e-boeken op de markt gebracht. Je vind hierin verschillende tips en tricks, maak slim gebruik van deze informatie.

 • 7 geheimen van succesvol beleggen: Download
 • Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum: Download
 • De valkuilen bij het investeren in gouden en zilveren munten: Download
 • De ultieme beleggers gids bundel: Download
 • 30 winstgevende aandelen in 5 minuten: Download
 • De 10 gewoontes van succesvolle ondernemers: Download

Alle trainingen beleggen die Harm van Wijk heeft ontwikkeld


Wat is het doel van de Trading Navigator Methode?

Het doel van de Trading Navigator Methode is om op een snelle manier, succesvol te beleggen en rendement te krijgen.
Als jij een extra inkomen wilt opbouwen, rendement wilt krijgen en je dromen achterna wilt gaan, dan kan de Trading Navigator Methode jou hierbij helpen. Wanneer jij de Trading Navigator Software en Methode toepast, kun jij zelf een financiële vrijheid creëren.

In deze online cursus over beleggen ga je stap voor stap alles leren over beleggen. De Trading Navigator Software en online cursus is speciaal gemaakt om in 6 weken te voltooien. Je gaat direct aan de slag en er is geen overbodige opvulling en nutteloze theorie te vinden.

Uiteraard kun je jouw tijd zelf indelen en binnen de 6 weken klaar zijn. Je kan het natuurlijk ook iets rustiger aan doen, zodat je langer dan 6 weken aan de slag gaat. Je kunt de beleggingscursus op elk apparaat volgen, waar en wanneer je wilt.

Harm van Wijk leert jou eerst de basiskennis en principes. Vervolgens laat hij voorbeelden zien om de onderwerpen te verduidelijken en tot slot krijg je stap voor stap uitleg hoe je dit kun implementeren.

De Trading Navigator Methode werkt in de huidige markt van 2020-2021. Wanneer de inhoud niet meer relevant is, dan zal Harm dit updaten. Jij krijgt levenslang toegang tot die nieuwe updates en blijft altijd op de hoogte van de huidige beleggingsmarkt.

Als jij op een meest snelle en succesvolle manier wilt beleggen en rendement krijgen, dan sluit de Trading Navigator Methode en Software perfect bij jou aan. De meest ervaren beleggers maken ook gebruik van de Trading Navigator Software.


Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De Trading Navigator Methode is geschikt voor:

 • Startende belegger: Iedereen kan de eerste stappen op de beursvloer zetten. Wanneer jij als startende belegger de meest snelle en succesvolle methode wil gebruiken om te beleggen en rendement te behalen.
 • Allround belegger: Speciaal voor de beleggers die 1 a 2 keer per maand aandelen kopen voor de lange termijn,
 • Actieve belegger: Speciaal voor de beleggers die handelen in opties en turbo’s. Als jij jouw resultaten op de beurs sterk wilt verbeteren.
 • Daytraders: Speciaal voor de beleggers die dagelijks handelen op de beursvloer.

De methodieken van de Trading Navigator Methode zijn ontwikkeld en er worden bewezen resultaten behaald. Het is enorm belangrijk dat jij beschikt over de juiste mentaliteit, doorzettingsvermogen en positiviteit. In de Trading Navigator Methode wordt precies uitgelegd hoe je je eerste belegging doet, rendement krijgt en hierdoor een extra inkomen opbouwt. Je kunt er zelfs voor zorgen dat je financieel vrij wordt.

Wanneer jij denkt dat je alles al weet en verwacht dat je zonder tijd, geld en energie, succesvol kunt gaan beleggen, dan is de Trading Navigator Methode NIET geschikt voor jou.


Wat kun je verwachten van de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is opgebouwd uit een 6-weekse online cursus. Uiteraard kun jij de cursus op eigen tempo volgen, waar en wanneer jij wilt. Deze cursus is inclusief video’s, checklists, samenvattingen, case studies en diverse bonussen. Aansluitend kun jij gebruik maken van de Trading Navigator Software. Wij zullen de hoofdstukken uitgebreid beschrijven, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Week 1: Jouw doel en leren van de beste beleggers ter wereld

Uiteraard stelt Harm van Wijk zich voor en krijg je een korte uitleg van wat je allemaal kunt verwachten. Als jij al wat basiskennis hebt, dan kun je ervoor kiezen om te starten bij week 2, de beleggingsstrategieën. Wanneer jij hier ook al bekend mee bent, dan kun je zelfs door naar de volgende weken. Binnen de eerste module wordt dit concreet aangegeven.

Wanneer je gaat investeren in beleggen, dan is het heel belangrijk om de juiste mindset te hebben. In de eerste week ga je aan de slag met jouw doel. Zo ga je je eigen doel formuleren. Bepaal je doel, bereken je doel, bepaal je beleggingsprofiel. Als jij succesvol wilt beleggen, dan is het belangrijk om je doelen na te streven. In 10 stappen succesvol beleggen. Stap voor stap krijg jij hier duidelijke uitleg over.

Verder ga je in week 1 de Trading Navigator Software installeren. Door middel van een uitgebreide handleiding, kan elke beginner hiermee aan de slag en heb je geen technische voorkennis nodig.

Wat wij heel fijn vinden is dat je diverse documenten kunt downloaden als pdf, om meer informatie te verkrijgen.
Tot slot ontvang je handige tips & tricks en ga je aan de slag met verschillende brokers.

Trading Navigator Methode Week 1

Binnen week 1 kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Installatie handleiding Trading Navigator
 • Handige Tips & Tricks
 • Broker onderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Bewezen strategieën voor aandelen

Wanneer je je doelen goed hebt geformuleerd, kun je de beleggingsstrategieën toepassen. Er zijn verschillende beleggingsstrategieën, die deze week aan bod komen. Waarom is het eigenlijk belangrijk om een beleggingsstrategie te hebben? Als jij je doelen netjes hebt opgeschreven, dan is de kans aanzienlijk om jouw doelen te bereiken.

Harm vergelijkt een beleggingsstrategie met de kunst van het oorlog voeren. Harm van Wijk gaat in op verschillende quotes, die ook met beleggen te maken hebben.

” Elk gevecht is gewonnen voordat het is begonnen”.
“De generaal die de strijd wint maakt veel berekeningen in zijn tempel, voordat de strijd wordt uitgevochten”.
“De generaal die verliest, maakt vooraf maar weinig berekeningen”.

Als jij geen goede strategie hebt, dan is de kans groot dat je je doelen niet gaat halen. Het is dus enorm belangrijk dat je hiermee aan de slag gaat. Harm van Wijk legt dit allemaal haarfijn uit.

Trading Navigator Methode Week 2

Binnen week 2 kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Introductie
 • Dogs of the Dow
 • Dividend Aristrcraten
 • Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Opties basis
 • Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Opties

In deze week ga je jezelf meer verdiepen in het beleggen, zoals er bijvoorbeeld bij Crypto trends zijn is dit ook het geval bij beleggen.
De trends hebben invloed op de koers, je gaat ontdekken hoe jij kunt gaan inspelen op deze koersen.
Dit is namelijk één van de belangrijkste key elementen die je kunt leren bij deze beleggingscursus.

Als jij weet hoe de trends zich gaan inzetten, zorg je ervoor dat je op de juiste momenten gaat kopen en verkopen.
Dit is de methode om zoveel mogelijk winst te behalen, je zult de fijne kneepjes van het vak gaan leren.
Op een gegeven moment zal het routine worden voor je om de dalingen en stijgingen te herkennen.

Verder is het bij geld verdienen met beleggen enorm belangrijk om tegen je gevoel in te gaan handelen.
Dit is voor veel mensen onnatuurlijk en lastig, maar dit is de methode achter een bewezen systeem.

Week 3

Binnen week 3 kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Concrete koop-en verkoopsignalen

In deze module wordt dieper ingegaan op opties, wat zijn opties nu eigenlijk?
Verder zullen er verschillende termen de revue passeren waar je mogelijk nog niet eerder van hebt gehoord.

Bovendien leer je om je eigen verlies en winst diagrammen te gaan opmaken en uitschrijven.
Hiervoor is een handig bestand toegevoegd met hierin praktische en duidelijke uitleg.

Credit spreads en Call spreads komen ook uitgebreid aan bod en je leert waarom het verkopen van opties meer kans heeft. Daarentegen moet je er wel voor zorgen dat de risico’s goed zijn afgedekt.

Wij vinden het speelse element dat continu terugkeert binnen de lessen erg fijn, de video’s verschillen heel erg van aard.
Op het ene moment is het een speelse animatie en op het andere moment is het een serieuze uitleg van Harm van Wijk zelf.

Dit is tekenend voor deze cursus, aangezien deze ook toegankelijk is gemaakt voor beginnende beleggers.
In een aantal video’s worden namelijk letterlijk details uitgetekend in een tekening om een beter beeld te creëren.
Dit vinden wij een erg positief punt aan deze cursus, aangezien het erg ingewikkelde materie is er duidelijke uitleg nodig.

Week 4

Binnen week 4 kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Credit Spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieën

Week 5: Bewezen optiestrategieën

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij de voorlaatste week van deze cursus.
Binnen deze week gaat Harm van Wijk nog dieper de materie in.

Zo komen onder andere de term Short Strangles voorbij en je leert hoe jij opzoek kunt gaan naar een Short Strangle.
Wat is de verwachting van het uiteindelijke resultaat van de Short Strangle en wat is het percentage kans op winst?

Dit zijn allemaal factoren die je kunt meegeven binnen de Trading Navigator Software.
Er wordt onder andere uitgelegd welke indicator je moet gebruiken binnen de software en hoe je minimum call en de minimum put premie kunt opgeven.

Het uiteindelijke doel is om een positie in te nemen en deze vervolgens continu te blijven monitoren.
Hierbij zijn duidelijke instructies aanwezig om dit goed te blijven monitoren en eventuele verliezen te corrigeren waar nodig.
Hoe dit in zijn werk gaat legt Harm van Wijk uitgebreid en stap voor stap uit.

Week 5

Binnen week 5 kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Combineren bewezen aandelen- en optiestrategieën

Inmiddels ben je alweer aangekomen bij de laatste les van deze uitgebreide beleggings cursus.
In deze laatste week ga je leren om een trading journaal op te maken.

Dit kun je zien als jouw verslag van alle voorgaande trades, de informatie die je hier onder andere in terug vindt zijn:

 • Welke trades heb je gedaan
 • Wat was het resultaat positief/negatief

Al deze ervaring bundel je tot jouw kennisbank, hier leer je van bij toekomstige trades.

Om een succesvol belegger te worden dien je een aantal zaken nauwkeurig bij te houden.
Eén element die hierbij om de hoek komt kijken is money management, bovendien moet je beschikken over een handelsplan.

Je moet namelijk goed op de hoogte zijn van de cijfertjes, in dit geval jouw cijfertjes.
Wanneer jij op automatische piloot aan de slag gaat en geen benul hebt van de inkomsten en uitgaven, kun je je voorstellen dat dit een complete chaos wordt.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om aan te sturen op winst, dit is jouw bron van (extra) inkomsten.

Week 6

Binnen week 6 kun je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Wat krijg je bij de Trading Navigator Methode?

Als je jezelf besluit aan te melden voor de Trading Navigator Methode cursus, ontvang je een uitgebreid pakket. De totale waarde van het Trading Navigator pakket bedraagt meer dan 10 duizend euro. Kan je nagaan wat een korting je ontvangt als je de Trading Navigator koopt via de actiepagina.

Trading Navigator software

2 jaar VIP toegang tot de Mijn Beleggen community

2 jaar toegang tot de Telegram alerts

Handleiding geld verdienen met opties

E-book: Geld verdienen met aandelen

Speeders, Sprinters en Turbo’s

Een transactietegoed van maar liefst 500 euro bij MeXem

2 jaar live coaching met Q&A

30 dagen niet goed geld terug garantie


Wat zijn de voordelen van de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator software is mega waardevol

De Trading Navigator deel 1 werkt voor alle aandelen wereldwijd

De Trading Navigator deel 2 werk voor AEX, DAX, S&P500 etc

Deze beleggingsmethode is op basis van wetenschappelijk onderzoek en volgens een bewezen model

Goede support aanwezig vanuit Harm van Wijk en de VIP community

Geschikt voor de beginnende belegger

Geschikt voor de meer ervaren beleggers

Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert


Wat zijn de nadelen van de Trading Navigator Methode?

Niet geschikt voor mensen die snel geld willen verdienen: beleggen moet je zien over de langere termijn

Discipline en doorzettingsvermogen vereist: beleggen zonder kennis is een no go!

Startkapitaal nodig om te starten met beleggen: om te kunnen beleggen heb je eigen vermogen nodig

Beleggen brengt risico’s met zich mee: wees jezelf hiervan bewust!


Trading Navigator ervaringen van anderen

Wij zijn op zoek gegaan naar de Trading Navigator Methode ervaringen van anderen en willen dit graag met jou delen. De reviews die wij tegen zijn gekomen, zijn over het algemeen uiterst positief. Bovendien zijn er veel positieve Harm van Wijk en Beleggen.com ervaringen te vinden. Je kunt perfect risico vrij (inclusief 100% geld terug garantie) starten met de Trading Navigator Methode.

Trading Navigator Methode ervaringen
Trading Navigator Methode ervaringHarm van Wijk ervaringen

Naast Trading Navigator reviews, zijn wij opzoek gegaan naar Harm van Wijk ervaringen. Wat zeggen zijn studenten over hem en zijn Beleggen.com platform? Hieronder hebben wij een aantal Harm van Wijk reviews voor je opgesomd:

Harm van Wijk reviews

harm van wijk ervaringen

Zijn er alternatieve trainingen beleggen?

Buiten de Trading Navigator Methode zijn er nog een aantal mogelijkheden qua cursussen in het beleggen.
Er zijn namelijk ook Crypto cursussen & programma’s op de markt waarmee jij beleggingen doet.
Hieronder hebben wij een aantal mogelijkheden genoemd, waarover wij erg te spreken zijn.

 • X10 Met Crypto: Binnen het X10 met Crypto Programma is het doel om binnen een jaar een vertienvoudiging van jouw crypto investeringen te behalen. Deze training is opgezet door Harm van Wijk beleggingsexpert bij Beleggen.com & Jan Robert Schutte expert op het gebied van Crypto traden.
 • In 10 stappen succesvol beleggen: In het boek en de training leer jij de basis van het beleggen. Harm van Wijk heeft deze training ontwikkeld speciaal voor de beginnende beleggers. Volg de gratis training beleggen van Harm van Wijk.
 • Crypto Masterclass: Binnen de Crypto Masterclass ga jij alle ins en outs leren van de Crypto wereld. Zo ga je onder andere leren om grafieken en analyses te af lezen. Zo leer je om op de juiste momenten te kopen en verkopen. Volg de gratis crypto training.

Wat kost de Trading Navigator Methode?

Wil jij de Trading Navigator Methode kopen? Het is altijd fijn om korting te krijgen op een product, er is een Trading Navigator Methode actiepagina waar je maar liefst 1000 euro korting krijgt op de methode van Harm van Wijk. Daarnaast zou je de korting ook kunnen ontvangen als je de gratis training beleggen van Harm volgt. Je betaalt dan geen 1997 euro maar 997 euro voor het totale pakket.

Betalingsmogelijkheden:

 • Het is alleen mogelijk om het bedrag van 997 euro in één keer te betalen

Maar Harm van Wijk hanteert wel een niet goed geld terug garantie van maar liefst 30 dagen! Dit is uitzonderlijk, normaal gesproken is dit slechts 14 dagen. In onze ogen spreekt dit heel veel vertrouwen uit naar zijn product.

trading navigator methode

Eindoordeel van deze Trading Navigator Methode review

We zijn alweer aan het einde gekomen van deze Trading Navigator Methode review. Wij hopen dat wij jou een duidelijk beeld hebben kunnen geven van onze Trading Navigator ervaringen.

Wij zijn diep onder de indruk van de Trading Navigator Methode en de Trading Navigator Software. Het gebruiksgemak, die wij hebben ervaren, is ons positief opgevallen. Bovendien is de lay-out van cursus overzichtelijk en ziet de community en professioneel en praktisch uit. Stap voor stap word jij mee genomen in de wereld van beleggen. Alles wordt helder uitgelegd en de verschillende strategieën komen aan bod.

Verder vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde. Je moet natuurlijk wel eerst investeren in deze beleggingstraining, maar er zijn genoeg bewezen resultaten. Wanneer je een beleggingsexpert moet inhuren om alles compleet uit te laten besteden, dan betaal je al snel 10.000 euro. Bovendien zijn deze resultaten niet gegarandeerd. Door middel van de Trading Navigator Methode kunnen de meest gemaakte beginnersfouten jou bespaard blijven.

De Trading Navigator Methode je geld waard?

Wat wij ook zeer positief vinden aan de Trading Navigator Methode, is dat je een concrete uitleg krijgt over de koop- en verkoopsignalen. Door middel van de mee geleverde Trading Navigator Software kun je op het juiste moment kopen en verkopen, zodat jij een groot rendement kunt opbouwen.

Verder wordt de Trading Navigator Methode cursus continu voorzien van nieuwe updates. Wanneer de inhoud niet meer relevant is, wordt deze aangepast. Deze updates zijn inbegrepen bij de aankoop.

Wanneer jij vragen hebt, dan kun je terecht via de VIP community en je kunt gebruik maken van de online helpdesk. Via de ledenomgeving kun jij ook al jouw vragen stellen, inspiratie oogsten, successen vieren en leren van elkaar. Bovendien vind je in de Community veel ervaren beleggers, die jou meer kunnen voorzien van technische kennis.

Wil jij ontdekken hoe je met de Trading Navigator Software en 6-weekse cursus, geld verdient op de beurs? Neem dan eens een kijkje bij de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk!

beleggen

Wil jij succesvol leren beleggen van een echte expert?

Start dan vandaag nog met de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk!

Ontdek de Gratis training Beleggen van Harm van Wijk>>


Wat is de Trading Navigator voor Software en wat ontvang je precies?

Het gaat hierbij om een totaal pakket van een 6 weekse online training inclusief Trading Navigator software.
Bovendien ontvang je verschillende bonussen en ontvang je toegang tot het Beleggen.com forum, met allerlei beleggingsexperts.

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is geschikt voor de volgende doelgroepen:
-Startende belegger
-Allround belegger
-Actieve belegger
-Daytraders

Hoeveel moet ik investeren om aan de slag te kunnen?

Er zit geen minimum bedrag aan verbonden om aan de slag te gaan met de Trading Navigator Methode.
Hoe meer startkapitaal je tot je beschikking hebt hoe meer je kunt spreiden. Maar het bedrag is naar eigen wens in te vullen.
Onthoudt goed “Beleggen is niet zonder risico’s” Het is daarom aan te raden om alleen geld te gebruiken dat je eigenlijk niet nodig hebt.

Trading Navigator Software

997 euro
10

Kwaliteit

10.0/10

Gebruiksvriendelijk

10.0/10

Voordelen

 • Geschikt voor de beginnende belegger en ervaren belegger
 • Je wordt goed op de hoogte gehouden van de koop- en verkoop signalen
 • Goede support en stap voor stap begeleiding met het installeren van de Trading Navigator Software
 • De cursus, software en kennis van beleggingsexpert Harm van Wijk, staan bijna garant voor succesvol beleggen met rendement

Nadelen

 • Beleggen is niet zonder risico's. Zet alleen geld in, wat je eventueel kunt verliezen
 • Je moet beschikken over de juiste mindset en doorzettingsvermogen

Plaats een reactie